Hoe zit het met úw goede voornemens?

archivaris

Stop met uitstellen

Heeft u ze nog op het netvlies, uw goede voornemens? De jaarwisseling ligt inmiddels al dik een week achter ons en misschien heeft de realiteit u wel ingehaald. Kan. Begrijpen we. Maar stel nou dat u dit jaar toch écht gecertificeerd wil zijn. Of nu toch écht uw verouderde systeem wil reanimeren. Of ‘em dan toch eindelijk gebruiksvriendelijker wil maken. Dan redt u het nog makkelijk hoor, dit jaar. Moet u het alleen niet langer uitstellen.

Hulp bij certificeren

Het grote voordeel is wel dat u er eigenlijk niet zo veel aan hoeft te doen. Doen wij namelijk bijna allemaal. We zijn niet voor niets al jaren dag in dag uit hartstochtelijk bezig met onder andere ISO 9001 , ISO 14001, VCA, OHSAS 18001  (straks ISO 45001), ISO 17025, ISO 27001 en compliance in het algemeen. Certificeren en accrediteren hebben voor ons in die zin geen geheimen meer.

Dat geldt ook voor het opzetten en volledig uitvoeren van uw interne auditprogramma. Dat kan ook vrij onorthodox zelfs, als u daar de voorkeur aan geeft (dat moet u echt eens proberen, verrassende resultaten).

Certificeren doe je niet alleen

Kortom; u hoeft het allemaal niet zelf te doen. Dat geldt ook voor een verbeterwens zonder certificatieoogmerk. Pakken we graag voor u op. En wat te denken van ons ISOLAB, als u alles toch het liefst zelf doet, maar wel een klein beetje feedback kan gebruiken. Onze ISOlaboranten zijn er lyrisch over.

Kom ‘es bij ons proeven

Maar bij twijfel niet inhalen, hoor. Dus mocht u zich afvragen of het wel goed werken is met ons; kom dan eens een hapje bij ons eten. Dat doen we iedere derde donderdag van de maand. Weet u meteen welk vlees u in de kuip hebt.

De cartoon werd natuurlijk weer gemaakt door onze immer geestige huiscartoonist Argibald.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *