Een hap eten en gratis hulp – de ISOLUNCH

Hadden we u eigenlijk al eens verteld over de ISOLUNCH? Nee, he? Gek eigenlijk. Want we doen het al een jaar.
Dat  komt zo: omdat bij ons de teller niet direct gaat lopen, gaven we in de praktijk vrij vaak en vooral veel gratis advies weg. Vinden we verder prima. Maar echt handig was het niet. Temeer we met enige regelmaat hetzelfde verhaal aan het afdraaien waren. Geeft niets, maar dat kon volgens ons wel beter. Daarom bedachten we de ISOLUNCH (een lunch bij ISOLEASE wordt immers in de volksmond al snel een ISOLUNCH). En we doet het iedere maand. Gewoon, omdat we dat leuk vinden. 
En wat is dat dan, zo’n ISOLUNCH?
U komt gezellig bij ons langs (u heeft dan 5 disgenoten). Eten moeten we immers allemaal. U stelt ons in een uur tijd al uw prangende vragen en wij geven daar graag naar beste kunnen antwoord op (geen zorgen; niet met volle mond). En dat is helemaal kosteloos. Zowel de lunch als de antwoorden.

Wanneer u ons vragen stelt in ons eigen vakgebied, heeft u de meeste kans op een bevredigend antwoord. We weten namelijk niet zoveel van kernfusie en ook als uw interesse uitgaat naar de leefomgeving van de bladsprietkever kunt u beter iemand anders inschakelen.
Voor wie? 
Een ISOLUNCH is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan meer informatie op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu in het algemeen en certificatie en verbetering in het bijzonder. Onze gasten zijn overwegend ondernemers en beslissers. Het gebeurt daarom niet zelden dat er stevig genetwerkt wordt. Vinden we ook prima.
Voor details, regels (want die zijn er ook) en planning kunt u het beste even hier klikken. 
Wel even aanmelden hoor. Het loopt inmiddels storm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *