Gastblogger: Perry Smit – Innovation Runners

We maken vandaag een uitzondering: We gaan schaamteloos reclame maken voor de Innovation Runners. Maar laat dat nou een goed doel betreffen! Ik laat met alle soorten van genoegen Perry Smit aan het woord. Hij is de initiator van de Innovation Runners, het team dat dit jaar mee rent tijdens de RopaRun. Het doel van deze run: “trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Perry vertelt in vogelvlucht hoe het initiatief is ontstaan en hoe u het team – en daarmee Kankerpatiënten- kan steunen.

Goede doelen innoveren!

Als je aan 3 ondernemers vraagt of ze voor een goed doel in een estafettevorm van Parijs naar Rotterdam willen rennen en er zegt niemand nee, ben je bijna verplicht om het nog een aantal te vragen. Als die dan ook allemaal keihard ‘JA IK DOE MEE!’ zeggen, is er maar één ding wat je kunt doen….Van Parijs naar Rotterdam rennen :-).

Van de 35 ondernemers die ik het heb gevraagd was er eigenlijk niemand die echt een ‘Nee’ zei. Een ieder die ik aansprak wilde wel wat doen om ons team succesvol aan de RopaRun mee te kunnen laten doen. Door het team de naam “Innovation Runners” te geven is het voor een ieder snel duidelijk wat er moet gebeuren. We gaan allerlei innovaties tijdens de loop laten zien. Van petjes met een ledverlichting in de klep die 6 meter licht geven, een toejuich SMS dienst, digitale letterkranten op de auto’s die per SMS aangestuurd kunnen worden, prachtige Google Earth oplossingen waarmee je in een vogelvlucht de route kunt uitstippelen en een ringtone die we aan alle mensen die een SMS hebben gestuurd beschikbaar stellen en gelijktijdig af laten gaan. Verder zijn we bezig met zonnecellen op de kleding, waarmee we mobieltjes kunnen voeden (en zo kan ik nog wel even door gaan).

Onlangs is besloten dat we de ringtone gaan laten inzingen door de deelnemers van de RopaRun zelf. Dat gaan we doen in de Outland waar een ander team weer een feest geeft ter gelegenheid van de RopaRun. Uiteraard moet ik daar enorm veel mensen voor bedanken, maar wat een energie krijg je hiervan en wat enorm leuk om te doen. Wel jammer dat het zo slecht betaald wordt. Er moet extra hard gewerkt worden om de bankrekening als éénpitter in balans te houden. Hoe dan ook, heb je iets vernieuwends dat goed past bij de RopaRun -en het liefst daar ook een beetje geld bij hebt of kan maken voor het goede doel- laat het me weten! Uiteraard kun je ons team even aanmoedigen door een SMS te sturen naar 4411 met in de body “RR 170”.

We hebben een volledige film crew, professionele marketeers en dienstverleners om ons heen. We gaan zelfs een eigen 3D wereld lanceren waar we de beelden van de RopaRun zullen gaan uitzenden. Nieuswgierig? Kijk op http://www.innovationrunners.nl/.

Bedankt Corine, die ik net zoals de andere 35 andernemers eigenlijk nog niet eens in de ogen heb kunnen kijken. Een mailtje een kort telefoontje was genoeg waardoor een ieder direct begreep wat er moest gebeuren. Dit is gaaf! Bedankt allemaal!

Oh, komt net weer wat binnen; een grote horeca gelegenheid aan de Coolsingel stelt ruimte beschikbaar voor een mooi feest tijdens de aankomst op maandag 28 mei speciaal voor ons team in het pinksterweekend. Stuur 5 smsjes voor meer informatie over de exacte tijd en locatie naar 4411 “Feest 170”.

Wat er ook gebeurt; ga in ieder geval zien hoe 8 ondernemers gefaciliteerd door 30 anderen elkaar om de 1500 meter het stokje door geven van Parijs naar Rotterdam. Tot dan!

Perry


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *