Goede voornemens

Goede voornemens

We weten het nog hoor, van vorig jaar.  En eerlijk is eerlijk; ook de jaren daarvoor. Want u kan nog zo’n mooi voornemen hebben, maar met februari in zicht bent u daar eigenlijk niet meer zo mee bezig. De ‘dat-moeten-we-echt-dit-jaar-nog-oppakken-situaties’. Geeft niets. Gebeurt meer dan u denkt. Weten we alles van. Maar als u dit jaar nou eens wat eerder begint. Gewoon iets eerder dan vlak voor de kerstinkopen – voor de paasinkopen liefst – dan redt u het nog makkelijk, zo’n certificering. Sterker nog; u hoeft er bijna niets voor te doen.

Doen wij namelijk allemaal. Net zo makkelijk. We zijn niet voor niets al jaren dag in dag uit hartstochtelijk bezig met ISO 9001 , ISO 14001, VCA, OHSAS 18001 , ISO 17025, NEN 4400-1, ISO 22000, ISO 27001 en compliance. Om er maar een paar te noemen.

Dat geldt ook voor het opzetten en volledig uitvoeren van uw interne auditprogramma. Vrij onorthodox zelfs (dat moet u echt eens proberen, verrassende resultaten). U hoeft het allemaal niet zelf te doen. Maar dat geldt ook voor een verbeterwens zonder certificatieoogmerk. Pakken we graag voor u op. En wat te denken van ons ISOLAB, als u alles het liefst zelf doet, maar wel een klein beetje feedback wil hebben. Kan ook.

Maar bij twijfel niet inhalen, hoor. Dus mocht u zich af vragen of het wel goed werken is, met ons; kom dan eens een hapje met ons eten. Doen we iedere maand. Vinden we leuk. Kunnen we dan straks samen uw certifitaart aansnijden? We zetten er graag onze tanden in. Net als in uw managementsysteem. Maar dat had u vast al begrepen.

De cartoon werd gemaakt door onze immer geestige huiscartoonist Argibald.


Bericht geplaatst in Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.