ISOLEASE goes Europort (5 t/m 8 november in Ahoy)

ISOLEASE goes Europort (5 t/m 8 november in Ahoy)

We maken het u graag gemakkelijk. Natuurlijk.

Clichés. Ze zijn afgezaagd, maar vaak o zo waar. Zo vinden wij ‘als u goed voor uw mensen zorgt, zorgen zij ook goed voor u’, een hele treffende.

Tijdens onze beursdeelname aan ‘Europort’ (Ahoy) van 5-8 november 2013 doen we daar een schepje bovenop. In onze stand – maar ook daarbuiten – maken we het u en uw collega’s lekker gemakkelijk. Natuurlijk. Want zo zijn we, immers. We verklappen nog niets, maar we weten zeker dat u ons zult begrijpen. Net als onze werkwijze:

Op weg naar uw certificatie of compliance maken we het u namelijk graag zo gemakkelijk mogelijk. Wij gaan uit van een nauwe samenwerking met uw organisatie en zorgen er zo voor dat u op de voet kunt volgen hoe wíj úw zaken aanpakken. In welke rol dan ook. Heel logisch. Heel duidelijk. Heel gemakkelijk. We maken niets moeilijker dan nodig. Een managementsysteem is wat ons betreft zo eenvoudig mogelijk en vooral passend bij de taal en cultuur van uw organisatie. Lekker ‘dichtbij’. Waarom?

Wij functioneren het beste wanneer wij onszelf kunnen zijn. Naturel en eigen. Intrinsiek. En dat geldt voor u en uw collega’s net zo. Iedereen wordt daar leuker en beter van. De input vanuit de organisatie zien wij daarom als uw kracht. Zo maken we het opzetten, implementeren en onderhouden van een managementsysteem en alle aanpalende werkzaamheden beslist geen ongemak. Voor niemand.

In Ahoy maken we het u en uw collega’s extra gemakkelijk. Vinden we belangrijk. Komt u ook genieten? Oeps, zeiden we ‘genieten’? … toch iets verklapt.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.