Kerstreces 2020

Kerstreces 2020

Als je ons (niet eens zo heel) diep in ons hart kijkt, hadden we 2020 graag al lang en breed achter ons gelaten. Het was zo’n jaar. En dan drukken we ons nog eufemistisch uit.
Inmiddels is het dan toch eindelijk zo ver, en gaan we stilletjes en kleinschalig afscheid nemen van 2020. We hopen harder dan ooit dat het komende jaar maar een mooie editie mag worden.

In 2020 zagen we enerzijds hoe flexibel een groot aantal bedrijven is: men ging thuiswerken of vond andere oplossingen, zonder dat dat het primaire proces al te veel hoefde te verstoren. Anderzijds merkten we dat hoewel ‘onze’ disciplines zich goed lenen voor remote werk (denk aan onze ‘audit op afstand‘), ze vaak ondergesneeuwd raakten en naar de achtergrond verdwenen. Dat is an sich niet gek, maar baart ons richting de toekomst wel zorgen. Systemen die al rammelden, zijn nog verder achteruit gegaan in staat van onderhoud – waarmee het herstellen van de schade vaak geen reparatie maar vervanging wordt. En aangezien we van mening zijn dat voorkomen beter is dan genezen, maar tegelijkertijd begrijpen dat de middelen ook bij u schaars zijn, wijzen we u nog eens op de mogelijkheid om ons te leasen. We heten niet voor niets ISOLEASE natuurlijk. Begin 2021 praten we er graag met u over, en zo maken we QHSE samen één van uw goede voornemens.

Voor nu leggen we de komende twee weken het werk even neer, om (niet te lang) terug te kijken op het afgelopen jaar, en vooral ook om vooruit te blikken. Op 04 januari gaan onze e-mail en telefoons weer ‘aan’, en staan we weer voor u klaar. Voor nu wensen we u en de uwen prachtige en veilige dagen, en een voorspoedig en gezond 2021 toe. We zien u dan.

Oh ja, mocht er in de tussentijd een brandende kwestie zijn (niet letterlijk natuurlijk: daar is de brandweer voor (112)), dan kunt u het altijd via onze telefoniste proberen op 010-2620220. Die dienst werkt namelijk wél door en kan u eventueel doorschakelen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *