Kerstreces – we zien u in 2018 weer

Kerstreces – we zien u in 2018 weer

We gaan er ook dit jaar even tussenuit tijdens de feestdagen.

ISOLEASE sluit haar deuren van 23 december tot en met 07 januari; direct daarna springen wij weer voor u in de houding. Terwijl wij terugblikken op het afgelopen jaar en onze goede voornemens formuleren, zult u zich dus even zonder ons moeten vermaken.

Mocht het zo zijn dat u ons ontzettend dringend nodig heeft tijdens de sluiting, dan kunt u altijd bellen met 010-2620220. Onze telefoniste werkt namelijk wél gewoon door. Aan haar legt u dan uit dat u met de grootste spoed doorverbonden moet worden naar een van onze mobiele telefoons. Vinden we niet erg. Maar dan moet het wel echt menens zijn, hoor.

We hopen dat u fantastisch mooie dagen heeft, en wensen u alvast een goede jaarwisseling. Dat 2018 maar een puik jaar moge worden.

Voor we het vergeten: jaren terug publiceerden we enkele veiligheidstips voor de feestdagen en de afgelopen jaren hebben we die hergebruikt, ‘groen’ als we zijn. Ook dit jaar willen we u die tips dan ook niet onthouden, opdat u zich veilig door deze donkere dagen slaat.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *