Meer weten over ISO 9001:2015? Kom langs!

Meer weten over ISO 9001:2015? Kom langs!

Terugkijkend op de vorige edities zijn we erg content met het verloop van de training ISO 9001:2015. Zeker nu de eerste organisaties (voorzichtig) met implementatie aan de slag gaan, merken we dat de vragen concreter en de discussies minder abstract worden. En dat is niet gek: de norm is meer dan een maand geleden gepubliceerd en ook de Nederlandse versie is beschikbaar. Dat leest en vergelijkt toch een stuk prettiger dan de Engelstalige versie.

We weten dat voor de meeste organisaties geldt dat er nog niet direct de noodzaak is om over te gaan op de nieuwe versie van ISO 9001, er is namelijk een overgangstermijn van 3 jaar (dat behandelden we eerder al eens). Het is echter wel aan te raden om alvast te beginnen met het uitvoeren van een nulmeting: welke zaken zullen we aan moeten passen in of toe moeten voegen aan het bestaande (kwaliteits-)managementsysteem om in overeenstemming te komen met de nieuwe eisen? (Dat mag u vanzelfsprekend ook aan ons uitbesteden.) Dat scheelt u later een hoop kopzorgen, en wij vertellen u graag wat de nieuwe eisen zijn tijdens één van onze trainingen ISO 9001:2015.

Ook in 2016 hebben we uiteraard weer een aantal bijeenkomsten gepland, de eerste is op 25 februari 2016 om 13:00 uur. In klein comité ontvangen we u dan in ons pand aan de schitterende Rotte, maar wordt de groep groter dan spreken we af in de geweldige boerderij van de achterburen. Mét koegarantie. Wat we dan exact gaan doen en verdere details leest u op deze pagina. U leest daar ook hoe u zich kunt aanmelden. Tot snel!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *