Vierde editie ISOLAB van start

Vierde editie ISOLAB van start

Op 6 oktober aanstaande gaat de vierde editie van ons ISOLAB van start. Inmiddels uit de kinderschoenen en – met het risico op een Ivo Niehereferentie – een buitengewoon succesvol initiatief gebleken. We bedachten het ISOLAB juist omdat onze ervaring is dat je het meest leert van elkaar, bij de ‘watercooler’ zo gezegd. Een proefballonnetje, twee jaar geleden. Met de redenatie ‘vroeger op school was practicum ook het leukst’.

Ook ‘on tour’ leren van elkaar

Zowel bij ons op locatie als ‘on tour’ (zie case) gaven we de afgelopen drie edities vorm aan de leerdoelen van onze deelnemers. Zo kregen de ISOLABoranten meer inzicht in hun eigen systeem, gaven ze vorm aan het verbeteren ervan, namen ze hordes en leerden ze vooral veel van het kijken in de keuken van de ander. Dat is het mooie van het ISOLAB ook; deelnemers vormen een team en helpen elkaar op hun eigen niveau, onder begeleiding van een van ons. Dat werkt. De standaard cursussen en trainingen kent iedereen wel, ondertussen. Maar specifiek doelgericht je eigen, individuele leerwensen aan bod laten komen is zo makkelijk nog niet zonder privéles (lees; zonder één-op-één een adviseur in te huren). Dat lukt nergens. Bij ISOLEASE dus wel. En dat blijkt uit het feit dat deelnemers van het eerste uur zich wederom met veel enthousiasme hebben aangemeld. Zijn we best een beetje trots op.

Professionele begeleiding voor een zacht prijsje

Deelnemers treffen elkaar iedere maand een dagdeel, 5 maanden achtereen. Dat schept een band. Daarmee worden ze elkaars adviseur. Een mooie bijkomstigheid daarvan is het onder controle houden van de uitgaven. Met onze begeleiding is er wel de kennis en ervaring van een senior adviseur, maar voor een fractie van de kosten. Voor 750 Euro om precies te zijn is iedere deelnemer 5 maanden onder de pannen, inclusief lunch. Ideaal voor organisaties die wel wat externe hulp kunnen gebruiken, maar er niets voor voelen om individueel een adviseur in te huren. ‘Kan je niet voor tobben’, zou mijn oma gezegd hebben.

Nog 1 plek

Er is nog 1 plek beschikbaar. Echt nog maar eentje. Als u deze editie mee wilt doen is het een kwestie van snel reageren. En dat is de moeite waard, hoor. Je komt in een warm bad van fijne deelnemers en begeleiding terecht. En in dat bad mag u 5 maanden achtereen een heel dagdeel plaatsnemen. Alle informatie die u nodig hebt staat hier. De agenda wordt door de deelnemers zelf bepaald. Het enige dat vast staat is de startdatum, op 6 oktober aanstaande. Aanmelden kan eenvoudig door een telefoontje of een email.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *