QuickScan

Het (effectief) implementeren van een norm kan een hele uitdaging zijn. Soms is het moeilijk de koers te bepalen wanneer u aan het begin van dat traject staat. Wat is mijn status nu? En wat is ervoor nodig om tot certificatie of accreditatie te komen? Hoe lang doen we daarover? Op deze en andere vragen geeft een QuickScan snel een overzichtelijk antwoord. U weet direct waar u aan toe bent en kan op basis van dat resultaat ook direct handelen. Als u dat wilt, tenminste.

Ook na verloop van tijd komt het soms voor dat het onderhoud van een managementsysteem of naleving van een geïmplementeerde norm er bij inschiet. Want: druk met andere zaken (u bent de enige niet, hoor). Ook dan is de QuickScan een uitkomst. Het geeft direct inzicht in de huidige stand van zaken, hoever u nog verwijderd bent van uw doel, en wat u moet doen om uw doel (weer) te bereiken. Wat uw doel ook is.

Hoe een QuickScan werkt

Een QuickScan duurt hoogstzelden langer dan een dag (meestal korter zelfs) en geeft uw organisatie zicht op haar eigen functioneren. We tonen u de sterke en zwakke punten op het door u gekozen gebied (bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, VCA, ISO 45001) en bieden een objectief en overzichtelijk document waarin geconstateerde afwijkingen ten opzichte van de norm zijn opgenomen. Geen ingewikkelde lange teksten of dikke rapporten, gewoon helder omschreven actiepunten. Eenvoud. Essentie.

En mocht u er niet aan toekomen de geformuleerde actiepunten op te pakken, dan kunt u natuurlijk altijd een beroep doen op ons. U kiest dan uiteraard zelf hoe.