Extra handjes

Zij-aan-zij. Eén team, één doel. Samen werken aan het bereiken van een gezamenlijke ambitie. Wij. Ook al staan we niet op dezelfde loonlijst, we zetten ons minimaal net zo hard in als uw eigen medewerkers.

In welke situaties

Deze vorm van advies past het beste bij organisaties die zelf sturing willen en kunnen geven aan een project of traject, maar net te weinig medewerkers beschikbaar hebben voor de uitvoering. Het zou hierbij om het projecten of programma’s. Denk aan het opzetten en invoeren van een management- of compliancesysteem of het opzetten van een auditprogramma, bijvoorbeeld.

Wat het oplevert

Capaciteit van buiten de organisatie heeft als direct voordeel dat deze medewerkers direct – en altijd volgens de planning – inzetbaar zijn. Onze adviseurs kennen de materie, weten hoe de hazen lopen. En ze kunnen niet in beslag worden genomen door een binnenstormende productiemanager die nu toch echt een spoedklus heeft.

Zelf toevoegen

U houdt het roer vast. U bepaalt de koers. Wij zetten alle zeilen bij. Samen met u. En voor je het weet is er land in zicht.

Variatietip

Er zijn momenten tijdens een project dat u zelf wat ruimer zit in het aantal beschikbare medewerkers. Geen probleem. Doet onze adviseur even een stapje terug. En als de tijd van uw medewerkers weer wordt opgeslokt door andere zaken, stappen we gewoon weer in. Ook geen probleem.