Mentor

Iedereen heeft baat bij een feedback. Opbouwende kritiek, van iemand die van een afstandje meekijkt en bepaalde gebeurtenissen in een ander perspectief plaatst. Een wat objectiever perspectief.

In welke situaties

Stel: u heeft net geïnvesteerd in het opleiden van uw eigen QHSE-functionaris. U mag dan verwachten dat het allemaal gaat lukken. En terecht. Zo zal het ook vast gaan.

Maar er komt een moment dat er problemen moeten worden opgelost. Soms is de oplossing simpel. Soms niet. En soms lijkt de oplossing simpel. Vooral de laatste twee situaties kunnen erg lastig zijn. Bijvoorbeeld wanneer de functionaris nog niet zo lang op de QHSE-stoel zit. Of wanneer hij (of zij, natuurlijk) deze alleen van tijd tot tijd bekleedt. Naast de eigenlijke functie.

Dan kan het prettig zijn te kunnen terugvallen op een vakman (of -vrouw natuurlijk) als het gaat om het opzetten of onderhouden van uw managementsysteem, het implementeren van uw auditprogramma, of het analyseren en beoordelen van de prestaties.

Wat het oplevert

Frisse ideeën. Een zekerder gevoel. Waardoor een QHSE’er het beste uit zichzelf en het systeem kan halen.

Zelf toevoegen

Tijd, energie, leergierigheid. Wij sturen wel. Komt goed.

Variatietip

Wanneer u misschien net even iets meer dan alleen een mentor nodig heeft, schuif dan eens aan bij ons ISOLAB. Waar vakgenoten zich buigen over uw vraagstuk. En u over dat van hen. Samen.