Opleidingen

Investeren in de kwaliteit van uw bedrijf en in uw mensen doet u bijvoorbeeld door het aanbieden van opleidingen. Goede opleidingen. Bij ISOLEASE kunt u daarvoor prima terecht. VCA, BHV, of audittraining bijvoorbeeld. Of specifieke vakgerelateerde onderwerpen, op verzoek.

We snijden veel opleidingen op maat, overigens. Daar hebben we genoeg ideeën over. Wat wij zelf best een briljant plan vinden, is om direct uw gehele auditteam te trainen. Dus niet alleen hoe u auditinterviews afneemt – waarna u het verder zelf mag uitzoeken – nee, u leert als team ook hoe u lezenswaardige auditrapporten schrijft. Dus hoe u er als team voor kunt zorgen dat de interne audits in uw organisatie wel tot vruchtbare verbeteringen leiden.

Ander voorbeeldje? Wat te denken van het trainen en coachen van uw kwaliteitsteam in het edele vak van procesmanagement? Hoe processen te analyseren. Hoe risico’s te identificeren en analyseren. En vervolgens, hoe dit allemaal te managen en verbeteren. Allemaal gericht op uw praktijk. Direct toepasbaar in uw organisatie.