Training ISO 9001:2015

Bent u al begonnen? De tijd tikt.

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan. De ISO 9001 is herzien. De ISO 9001:2015 is eind september 2015 gepubliceerd, zowel in het Engels als in het Nederlands. Natuurlijk wilt u weten welke impact dat heeft op uw kwaliteitsmanagementsysteem. Voldoet het nog aan alle eisen? Moet ik veel veranderen? Wat betekent dat concreet? En hoe vertaal ik de nieuwe eisen naar mijn organisatie?

In de training ISO 9001:2015 krijgt u antwoord op al uw vragen. We houden het graag eenvoudig en praktisch. Daarom leert u in een dagdeel de nieuwe norm kennen en wat deze inhoudt zodat u de vertaalslag naar uw eigen organisatie kunt maken.

Voor wie

De training ISO 9001:2015  is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe de norm zich heeft ontwikkeld en wat de impact daarvan is op de eigen organisatie of werkzaamheden. Bijvoorbeeld directieleden en kwaliteitsfunctionarissen, maar ook voor auditoren en adviseurs of algemeen geïnteresseerden. Wat ons betreft is iedereen welkom.

Sneak preview

Op onze blog leest u meer – maar niet alles – over de nieuwe norm en ons werk in de normcommissie. Neem gerust een kijkje.

Wanneer

Na eerdere edities, staat de volgende training gepland voor na de zomer (data volgen). Mocht er nadien meer interesse zijn, dan organiseren we ook meer trainingen en leest u dat hier vanzelf.

Waar

Het is enigszins afhankelijk van het aantal aanmeldingen. In klein comité ontvangen we u graag in ons pand aan de schitterende Rotte, wordt de groep groter dan spreken we af in de geweldige boerderij van de achterburen. Mét koegarantie. Mocht u liever een training bij u op locatie organiseren dan kan dat ook. Daar gaan we graag met u over in gesprek.

Maar wat wat kost dat dan?

Voor € 199, – kunt u bij ons aanschuiven.

En wat krijg ik daarvoor?

Een middag vol praktisch toepasbare informatie, interactie, antwoord op uw vragen, goed gezelschap, versnaperingen en een certificaat van deelname.

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden door een berichtje te sturen naar info@isolease.nl. Als u aangeeft op welke datum u bij ons aan schuift is dat voldoende. Laat u dan wel even uw NAW-gegevens achter? Dan ontvangt u van ons een bevestiging met alle informatie die u nodig heeft. Tot dan!