Leasen

Nu we het er toch over hebben; u kunt ons ook leasen – what’s in a name… Zo houdt u de kosten in de hand. U bepaalt hierbij zelf de intensiteit van onze begeleiding. Het maakt niet uit om welk managementsysteem of welke norm het gaat. Dat kan namelijk een enkel systeem of een combinatie van een aantal verschillende zijn. ISOLEASE verzorgt het opzetten, implementeren en onderhouden van uw managementsysteem en u heeft er nauwelijks omkijken naar. Vergelijkbaar met uw leaseauto; u het zorgeloze rijplezier, wij het ‘gedoe’ erom heen. Simpel.

We spreken samen een maandelijks, vast bedrag af voor een vaste contractperiode. Voor dat vaste termijnbedrag (afhankelijk van intensiteit, complexiteit, duur en bedrijfsgrootte) garandeert ISOLEASE u uw certificering(en). Dat klinkt simpel, en dat is het ook. U bepaalt helemaal zelf hoe u de leaseconstructie inricht. Dit is altijd maatwerk.

Maar het hoeft niet

Bovendien biedt ISOLEASE u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een reguliere adviesvorm op basis van uur-, dag,- of projecttarieven, als al dat leasen niet aan u is besteed. En ook dat een is veel gekozen vorm.