Rescue Team

Met zoveel goede moed en enthousiasme bouwde u enkele jaren geleden een managementsysteem. Misschien wel volgens ISO 9001 zelfs. En het werkte. Maar naar verloop van tijd raakt de klad erin. Nieuwe diensten of producten worden geïntroduceerd, het bedrijf groeit. Of krimpt. Klanten gaan altijd voor, omzet is belangrijk en die ene medewerker die het nog in de lucht hield stopt ermee. Kortom; het werkt niet meer. U ervaart het als een ballast en áls u nog opgaat voor certificatie lukt het hooguit met hakken over de sloot. Misschien heeft u het zelfs wel in de koelkast gezet. Zonde. Zonde van de tijd, zonde van het geld en van de frustratie.

Gelukkig zijn wij er dan. Specifieker; ons Rescue Team. We kennen het klappen van de zweep ondertussen wel en hebben in de loop der jaren menig noodlijdend managementsysteem gereanimeerd. Zodanig veel dat we er maar een echte dienst van hebben gemaakt.

Het is eigenlijk heel eenvoudig

We voeren een quickscan uit – die nooit langer dan een dag duurt. Die quickscan geeft uw organisatie zicht op haar eigen functioneren en geeft inzicht in de sterke en zwakke punten op het door u gekozen gebied (bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 14001, VCA, etc). Het resultaat van de quickscan is een objectief en overzichtelijk rapport waarin geconstateerde afwijkingen ten opzichte van de norm zijn opgenomen. Geen ingewikkelde lange teksten, gewoon helder omschreven actiepunten. Vervolgens pakken we – altijd in overleg met u – die punten stuk voor stuk aan zodat u weer volledig voldoet aan uw eigen eisen. U blij, uw klanten blij. Wij ook blij.