Zomerstop 2020

Zomerstop 2020

Op het moment dat deze hittegolf op het nieuwe normaal begint te lijken, ronden wij de laatste punten af voor onze vakanties. Daarbij hoort voor ons ook dat we de balans opmaken voor wat betreft het eerste deel van het jaar, en laten we het erop houden dat dat niet helemaal conform verwachting was.

Net als zo’n beetje iedereen worstel(d)en we met de nieuwe situatie, en zagen we mooie verbetertrajecten en –projecten vroegtijdig stranden en audits uitgesteld worden. Extra jammer wanneer je bedenkt dat we nog regelmatig managementsystemen tegenkomen waarvan de onderhoudsindicator al sinds de vorige crisis in het rood staat (en er toch mee doorgereden wordt). Onze hoop is dat uitstel van verbeterprojecten geen afstel van onderhoud betekent. Mocht u voor dat laatste nog een oplossing zoeken: daarvoor kunt u ons bijvoorbeeld leasen (zo komen we aan onze naam). Wel zo overzichtelijk, in tijden van crisis.

Al met al zijn we toe aan vakantie, al is het maar om er volgende maand opnieuw met opgestroopte mouwen tegenaan te kunnen. Wij zijn er dan ook even tussenuit van 14 t/m 2 september, maar u kunt altijd een bericht achterlaten bij onze dappere telefonistes als dat nodig is. Zij werken gewoon door en zijn te bereiken op 010-2620220. In geval van absolute bloedspoed wordt u zelfs gewoon doorverbonden.

Of het nou een ‘vacation’ of ‘staycation’ wordt: we wensen u het allerbeste voor de komende periode. Vergeet niet genoeg te drinken als het te warm is, en te schuilen wanneer het regent.

Tot begin september!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *